Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 maart 2018

“D66 trekt een bus open”

Campagnebus D66 op 9 maart in Geldrop-Mierlo

Om D66 lokaal te ondersteunen in de campagne activiteiten voor de gemeenteraadsverkiezing, rijdt de D66 campagnebus door Nederland. Hierbij worden bijna 100 gemeenten in alle twaalf provincies aangedaan. In de bus zitten vrijwilligers maar ook Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen en Europarlementariërs. Op 9 maart komt de bus van 17:15 tot 18:00 uur in Mierlo op het Molenplein, in de bus zitten naast de vrijwilligers, Sophie in ’t Veld en Matthijs van Miltenburg (Europarlementariërs) en de Eindhovense Jessica van Eijs en Joost Sneller (Tweede Kamerleden). Uiteraard zijn ook de lokale D66 raadsleden, kandidaten en vrijwilligers aanwezig! Dus kom 9 maart langs voor een kop koffie of thee en een goed gesprek met D66 je bent van harte welkom.