Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 maart 2018

Afscheid Basil Cuppen en Rene van Eck in gemeenteraad

Op maandag 26 maart is in de gemeenteraad afscheid genomen van de raadsleden die in de volgende periode niet terugkeren. Voor onze partij betekent dit dat afscheid is genomen van Rene van Eck en Basil Cuppen. Tijdens de vergadering sprak burgemeester Berry Link beiden toe en bedankte hen voor hun constructieve inbreng. Dit liet hij vergezeld gaan van een bloemetje en een presentje in de vorm van een beeldje. Na afloop kregen Basil en Rene namens de afdeling Dommelvallei van D66 nog een cadeau aangeboden. De fractie zal komende weken op een passende manier afscheid nemen van Basil en Rene.

Ook fractie-assistent Rens Verhoeven neemt afscheid van de fractie. Hij heeft een huis gekocht in Mierlo-Hout en zal binnenkort verhuizen naar de gemeente Helmond.