Steun ons en help Nederland vooruit

In het dagelijks leven is Ton sinds 2004 werkzaam als zelfstandig ondernemer op het gebied van sport, organisatie en management, met als specialisaties organisatie van grote (sport-)evenementen en projectmanagement. Sinds 2001 woont hij (weer) in Geldrop.

Tot eind 2013 was hij voorzitter van de sportkoepel van Geldropse en Mierlose sportverenigingen (GeMs). Momenteel is hij bestuurslid van Stichting Geldrop Anders. Deze organisatie organiseert in Geldrop in september een driedaags muziekevenement, verantwoordelijk voor public relations. Het presenteren van evenementen vindt hij ook erg leuk om te doen. Op sportgebied beoefent Ton de tafeltennissport en is hij regelmatig actief in de fitnesszaal. Ton is getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen.

De “roots” van de fractievoorzitter liggen in de sportwereld. ┬áTon is in 2012 actief lid van D66 geworden, omdat hij graag een bijdrage wil leveren aan een gezond en sociaal Geldrop-Mierlo: “D66 is de partij die erg goed past bij mij: een echte sociaal-liberale partij. Het is een partij met ambities en veel ruimte voor onderlinge discussie. Sinds 2014 ben ik fractievoorzitter in de gemeenteraad. In de komende periode wil ik in onze fractie graag werken aan versterking en verjonging met het oog op de toekomst. In de gemeenteraad wil ik de boodschap van D66 over individuele vrijheid, goed onderwijs, een sterke economie en een duurzame vernieuwing mede inhoud geven.”

Meer van Ton van Happen
In de gemeenteraad wil ik de boodschap van D66 over individuele vrijheid, goed onderwijs, een sterke economie en een duurzame vernieuwing mede inhoud geven
- Ton van Happen